Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Vi hjælper dig med blomster til alle livets begivenheder

Floras kærlige hilsen

Floras forår

Floras signatur

Floristens smukke bårebuket

Mors dag

Søndag den 12. maj

Mors dag skal fejres! Vi hos Flora Flora står klar med et smukt sortiment, så du glædeligt kan overraske din mor. Gå på opdagelse og bring hende ekstra forkælelse på denne særlige dag, hvor vi hylder alle mødre.

Gavekurve

En gavekurv bringer altid glæde, og hvem nyder ikke et væld af lækre specialiteter? Mangler du den perfekte vært|værtindegave, så gå endelig på opdagelse.

Buketter

Med et stort sortiment af friske blomster bindes unikke buketter af bedste kvalitet. Der er noget til enhver smag og enhver anledning. Forkæl dig selv eller en du holder kær.

 

Stedet hvor kreativiteten blomstrer

Hos os finder du alt hvad hjertet kan begære indenfor blomster og planter. Vores faglige stolthed og passion for faget gør, at vi altid ved hvad der rører sig af nye trends og tendenser. Vi laver alt indenfor binderi, sorgbinderi, bryllupper, store som små arrangementer og beplantning af høj kvalitet. Velkommen til.

Planter

Planter er uundværlige og planter giver liv. Trænger dit hjem til et nyt udtryk eller ekstra pynt, så kan vi være behjælpelige med friske kvalitetsplanter, samt smukke krukker. 

Begravelser

Hos Flora Flora hjælper vi dig med den sidste afsked. Vi sætter en stor ære i at lave dit sorgbinderi smukt og personligt.

Om butikken

Vi sætter en ære i at udføre binderier efter alle kunstens regler og i den bedste kvalitet.

Hos os finder du en lækker butik fyldt med smukke ting til hjemmet. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig i vores åbningstid, men kommer du forbi udenfor vores åbningstid, har du selv mulighed for at handle 24/7 i hele butikken.

 

Kontakt os

Har du spørgmål eller særlige ønsker så tøv ikke med at kontakte os.

Flora Flora

Grundtvigsvej 3 c, Elling 
9900 Frederikshavn

Telefon: +45 9848 1090
Email: info@floraflora.dk 

CVR: 4225 1534

Følg med i vores hverdag
- følg med på sociale medier

HUSK at følge os på Facebook og Instagram.
Der kan du se hvad der rører sig i butikken, samt følge med på Facebook, når vi går "live" med inspiration og gode tilbud. Vi elsker at vise Jer hvad vi laver - og har altid gang i mange spændene ting, så følg endelig med!